Hästar är opålitliga Animals

Maskinen ser ut som något, något hmmm....Något som skulle kunna komma från WOW, i Ogrimmar eller liknande. Spakarna är gjorda av gammalt förruttnat trä och alla hundratals obegripliga knappar av sten, trasig JÄVLA sten! Och själva maskinen ser ut som någon slags upp och ner vänd spindelhane med en stor kuk i mitten. På kuken finns där en liten skålformad sak som är som gjord för ägget. Mental som Nise-ass är så lägger han ägget försiktigt i kukskålen och polerar det på den synliga sidan ännu en gång så att dom oförsiktiga spindelbenen kan utföra det otroliga.
sock
Jag vet inte varför jag kallar det för maskin...Det är faktiskt en upp och ner vänd jättespindel med en rejäl dase. Instrumentbrädan med spakarna och knapparna är bara en sjuk illusion från hästarna han fick i röven. Så när han har gjort i ordning ägget och justerat kuken med hjälp av illusionen så sköter spindeln sitt. Eller jaa.....det är redan fixat. Nise-Ass den idioten justerade inget, han hjälpte bara spindeln på traven liksom. Så nu när ägget är i ordning, varmt och gojsigt så passar Nise-ass på att kastar strumpor i taket. Han tycker faktiskt de är roligt.....VÄLDIGT roligt!!!

Kommentarer
Postat av: mjoooo :]

http://www.youtube.com/watch?v=X2F4EFYM_MA

2010-01-21 @ 19:15:32
Postat av: Gabriella

Du och din blogg kan känna sig älskade :D

Postat av: Gabriella

RE; Det finns inget annat sätt än på det som jag och du gör nu, man kan ju svara via mail också, jag vet, det är skit dåligt. Det borde vara som på bdb eller likn. Men ett tips är att för att folk ska kunna skilja på när du kommenterar och när du svarar på en kommentar på din blogg så skriv i början SV: (svar) eller RE: (Respons) :)

Postat av: veronika

allt bra med dig? :)

2010-01-22 @ 08:22:01
URL: http://missveronika.blogg.se/
Postat av: veronika

haha okej. gå din på designadinblogg.se så hittar du den :P

2010-01-22 @ 16:24:00
URL: http://missveronika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0